Az autója biztonsága, az Ön biztonsága.
Hogyan büntet majd a fixen elhelyezett traffipax?

Egy rendőrségi videó mutatja be az autósoknak, hogyan fog büntetni, miként működik majd a fix traffipax az ország különböző területein. A szabálytalankodó autósoknak eddig is meggyűlt a baja a bokor mögött, parkolóban álló, sokszor civil autóban felállított műszerrel. No, de szabálytalankodni, gyorsan hajtani nem szabad.

Civil autókat vesz nyilvántartásba a honvédség

Több olvasónkat levélben tájékoztatta a Magyar Honvédség, hogy gépjárművét igénybevételi céllal nyilvántartásba veszik és az autójával kapcsolatban rendszeres adatszolgáltatásra kötelezik. Nem speciális munkagépekről van szó: terepjárókat és mikrobuszokat listáznak. A levelekből kiderül, ha a honvédségnek...

Dízelbotrány - Magyarországon is megkezdődött...

Magyarországon is megkezdődtek a Volkswagen kifogásolt dízelmotorjaival szerelt járműveknél a műszaki intézkedések a szakszervizekben, a korábban bejelentett ütemezésnek megfelelően elsőként az Amarok modelleket látják el új motorszabályozó szoftverekkel - közölte a konszern márkáinak importőre, a Porsche Hungaria (PH) kedden.

Az utolsó auto, ami elpusztíthatatlan

Kevés autó kap keményebb kiképzést, mint egy mentő, de a sofőrök szerint egyetlen típus bírta igazán: a Toyota Hiace. Fapadossága ellenére a vállalkozók is esküdtek a japán furgonra, különösen szívódízelként, kevés extrával. Bemutatunk egy első tulajos, főleg rövid távokra (jéghideg motorral) használt példányt, ami kicsattanó egészségben lépked a félmilliomodik kilométer felé, és akár még egyszer ennyit is elélne a technikája.