Az autója biztonsága, az Ön biztonsága.

Hogyan büntet majd a fixen elhelyezett traffipax?

Egy rendőrségi videó mutatja be az autósoknak, hogyan fog büntetni, miként működik majd a fix traffipax az ország különböző területein.

A szabálytalankodó autósoknak eddig is meggyűlt a baja a bokor mögött, parkolóban álló, sokszor civil autóban felállított műszerrel. No, de szabálytalankodni, gyorsan hajtani nem szabad. Törvény. Ha betartod, akkor nincs mitől félned. Ha hajlamos vagy a túlzottan dinamikus, néha a sebességkorlátokat feszegető vezetési stílusra, netán egy-két csibészség is belefér nálad a forgalomban, akkor most bajban lehetsz. A most üzembe helyezendő kamerák előtt semmi nem marad titok. Mindent látnak, mindent rögzítenek. Rögzítve lesz ha a piroson mész át, de az is, ha átléped a záróvonalat. Természetesen méri a sebességet felveszi a gyorshajtást, de azt is be lehet programozni, hogy adott kresz táblák utasításait betartja-e a járművezető, konkrétan, hogy behajt-e egy egyirányú utcába, vagy megszeg-e bármilyen közlekedési szabályt.

Természetesen rögzíti a vétkes tulajdonos autójának rendszámát, méretét, kategóriáját.

A saját és mások testi épségére emberi kötelességünk a lehető legjobban vigyázni, ha autóba ülünk. Akinek ez eddig nem volt evidens, az most a pénztárcáján fogja érezni az üzembe helyezett készülékek eredményes szűrését.